EN İYİ MARKALAR SADECE SİZİN İÇİN BURADA kalite YENİ MARKALARLA TANIŞMA FIRSATI HER AY BİNLERCE HEDİYE SİZLERLE

 

29 Ocak 2011 Cumartesi

Cikolata Hediye. Com dan Sevgililer Gününe Özel Hediye


Yaklaşan sevgililer günü öncesinde sizlere cikolatahediye.com ile  tatlımı tatlı bir hediye kampanyası düzenledik. Kampanyamıza geçmeden önce size firmamızı tanıtmak isterim

Çikolata aşka geldi...
 Çikolata hediye web sitesi müşterilerimizin yoğun isteği üzerine 2010 yılında faaliyete geçmiştir. Chocnette markası Türkiye genelinde 45 yerde siz değerli müşterilerimize meyveler üzerine erimiş gerçek çikolata sunumu yapmaktadır. İlk kez İstanbul Optimum Alışveriş Merkezinde 2008 yılında başlayan hediyelik çikolata konseptimiz şimdi web sitesi olarak hizmetinize girmiştir. 
Özel günlerinizde sevdikleriniz bir tebessüm armağan etmek ister misiniz?
  
Bebek doğumlarınızda, söz ve nişan merasimlerinizde, sünnet düğünlerinizde, bayramlarda, evlilik yıldönümünüzde, doğum günlerinizde, sevgililer gününde, yılbaşında, şirketinizin tanıtımında ve promosyonlarınızda ve tüm özel anlarınızda size özel en kaliteli çikolatayı, en iyi sunumla, en uygun fiyata ayağınıza getirmekten mutluluk duyarız.

Kampanyamıza gelince
Kampanya sonunda 1 kişi bu harika aşk temalı çikolatamızı kazanacaktır.
 AşK
Sevdiğinize AŞKınızı armağan edin tüm gerçekliğiyle, umarsızca, kusursuzca, ve ona tebessüm armağan edin çikolatalarımızla… Siz ve sevdiğiniz için özel olarak hazırladığımız ürünümüzü aşkınıza sunarız. Aşkın vazgeçilmez rengi ve kaçınılmaz sembolü olan kırmızı süet kalp kutu, altın metalize iç tasarımı ile birlikte. Ve tadına doyamayacağınız kırmızı ve altın kalp şeklinde kakao kremali fındık dolgulu çikolata (10 adet 130 gr) AŞK ürünümüzde buluştu. Bir umut, bir rüya ve bir armağan.. Sizi çikolatanın ölümsüz aşkına davet ediyoruz… Çikolata Hediye sitemiz özel günlerinizde yüksek kalitede çikolataları, özel olarak hazırlamış olduğumuz kreasyonlarımızla siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunar. 'Neden yüksek kaliteyi, uygun fiyata almıyorsunuz?..' Siz değerli müşterilerimizi yeni kreasyonlarımızı görmeye İstanbul Optimum Alışveriş Merkezi Chocnette'a ve cikolatahediye.com sitemize davet ediyoruz. Sorularınız için çekinmeden ulaşabileceğiniz numaramız: 0530 700 33 46
İlginiz için teşekkür ederiz.


Kampanya şartları
1-sitemize üye olun http://www.cikolatahediye.com/
3- kampanyayı duyurup ad soyad ve mail adresinizle birlikte not olarak bırakın
kargo değerli firmamıza ait olup son katılım 10 şubat

27 Ocak 2011 Perşembe

NATURAL AHŞAP OYUNCAKTAN 2. HAFTA HEDİYEMİZ



Sevgili blog izleyicilerim natural ahşap oyuncak ile 2 hafta kampanyamızda yine bir katılımcımıza harika bir oyuncak hediyemiz var.

  natural ahşap oyuncak atölyesi ise 2004 yılından beri ahşap oyuncak üretmekte olup Oyuncaklarda kayın ve gürgen ağacı kullanmakta

Boyaları  ve vernikleriDIN EN 71 standartlarında olup zehir içermemektedir. Oyuncaklarda bakteri oluşumuna izin vermez. Çocuklar için güvenlidir.


Sizlerde
çocuklarınız için son derece güvenli bu oyuncaklardan sitemiz vasıtasıyla temin edebilirsiniz
Kampanyamıza gelince 1 hafta sürecek kampanyamızda 1 kişiye kargo değerli atölyemize ait olmak üzere resimdeki oyuncak hediye edilecektir.

 

Kampanya şartları
İzleyicim olmanız  
Kampanyamızı duyurup buraya not olarak bırakmanız
kampanyamız 1hafta sürecek olup kargo değerli firmamıza aittir.

NATURAL AHŞAP.COM KAMPANYA SONUCU

Sevgili dostlarım natural ahşap oyuncak .com ile yapmış olduğumuz 1 hafta kampanyamız sona ermiştir. Kampanyamıza katılan herkese ve kampanyamızda bize destek veren firma yetkilisi arda beye teşekkürlerimi sunuyorum.
Kampanyamıza katılan    kişi olmuştur. Kampanya sonunda random org ile yapmış olduğumuz çekiliş sonucunda kazanan arkadaşımız

12

 kazanan açelya yılmaz olmuştur.
Kendisini tebrik ediyorum ve iletişim bilgilerini incisergok@gmail.com adresine bekliyorum. Kampanyamızda kazanamayan arkadaşlarımız üzülmesin hala kazanma şansları mevcut olup kendilerini 2. hafta kampanyamıza bekliyorum.
Sevgilerimle

E hadi alsana.com kampanya sonucu

Sevgili dostlarım e hadi alsana .com ile yapmış olduğumuz kampanya sonunda firmamızın kampanya sonucunda belirlediği kazanan arkadaşımız

Esma aydın olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Vede iletişim bilgileri ile beden bilgisini mail adresime incisergok@gmail.com a bekliyorum. Kazanamayan arkadaşlarımda yeni kampanyalarıma bekliyorum. Sevgilerimle

kampanyamızda 10 tlili çek kazanan arkadşlarımız
10
portakal reçeli
27
emel
2
agoya olmuştur. kendilerini tebrik ediyorum.

SALTYSARDİNE DEN 2 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR

Sevgili dostlarım yeni bir firma ve yeni bir kampanya  ile tekrar bereberiz. Kampanyamızda 2 kişi hediye kazanacaktır. Kampanyamıza geçmeden  önce bize bu kampanyada destek veren firmamızı tanıyalım
Saltysardine’den sertifikalı çevre dostu deterjan

Çevre dostu deterjan ile çamaşırlarınız ve cildiniz sertifika altında….

Leke ve kir tutmaz, ıslanmaz, ter göstermez, nefes alan ve antibakteriyel olma özellikleri ile fark yaratan, sağlık ve teknolojinin buluşma noktası olan  Saltysardine, “Saltywasher –Ultra White” ve “Saltywasher – Color” olmak üzere beyaz ve renkli çamaşırlar için çevre dostu yeni bir ekolojik deterjan geliştirdi.

Saltywasher çamaşır makinesi deterjanı, limon kabuğundan elde edilen limon terpentinden üretilmektedir. Limonun mucizevi gücü sayesinde üstün bir yıkama, temizleme ve yağ sökme kabiliyetine sahip olan “Saltywasher-Ultra White” ve “Saltywasher- Colour” çamaşır makinesi deterjanı ile çamaşırlarınız mis gibi kokarken üstün temizlik formülünü yakalayacaksınız.

Toz deterjanlar yüksek oranda tuz içerdiklerinden, yıkama sonrası bile uzaklaştırılamayan tuz, giysilerinizin sertleşmelerine neden olur ve yumuşatıcı kullanmak zorunda kalırsınız. Saltywasher çamaşır makinesi deterjanı, içerisinde tuz olmadığından dolayı, tüm bu sorunlarınıza son veriyor ve yıkama sırasında çamaşır suyu, leke sökücü ile yumuşatıcı kullanmanıza gerek kalmıyor. Muhteşem limon kokusunun çamaşırlarınızı sardığı “Saltywasher-Ultra White” ve “Saltywasher- Colour” çamaşır makinesi deterjanı ile hijyen ve mutluluğun formülü elinizde.

Saltywasher çamaşır makinesi deterjanının FIXOS  Mucizevi Havlu  ile birlikte kullanılmasını öneriyoruz. Tüm çamaşırlarınızı renk ayırımı yapmadan tek seferde yıkayabilir. Böylece; su, zaman ve enerjiden tasarrufu sağlayabilirsiniz. 50 kullanıma kadar dayalı olan yüzde 100 doğal FIXOS Mucizevi Havlu, boyalı su kanala atılmadığından çevre dostudur
ÜRÜN BİLEŞİMİ


Anyonik aktif  madde                                                                  % 5-10
Noniyonik aktif madde                                                                % 10-30
Enzim, fosfat, optik ağartıcı, klor içermez.


ÇEVRE BİLGİSİ 
Bu ürün çevre koruması için özen gösterilerek geliştirilmiştir.
                                    
GERİ DÖNÜŞÜM :
Bu ürün ambalajında kullanılan malzeme, tamamen geri dönüşebilir 


BİYOLOJİK PARÇALANMA : 
Bu üründeki tüm maddeler, doğada biyolojik olarak zararsız maddelere dönüşebilir.
Ambalaj atıkları çöp değildir.Değerlendirilebilir atıkları ayırarak,toplanabilecekleri  
uygun bir yere koyun.



FİXOS
Çamaşır makinesine beyaz çamaşırlarla beraber renkli çamaşırların karışması halinde, yıkama suyuna çıkan renkli boyanın tamamı FIXOS tarafından emilip beyaz çamaşırların renklerinin bozulmamasını sağlar. Böylece beyaz çamaşırların parlak ve canlı görünmelerini, renkli çamaşırların da renklerinin birbirine geçmeleri engellenir. En önemli avantajı da tek bir seferde daha fazla çamaşır yıkanabileceğinden enerji, su ve zaman tasarrufu sağlanır.FIXOS 50 yıkamaya kadar dayanır.
Yararları
· Tüm Çamaşırlarınızı renk ayrımı yapmadan bir seferde yıkayabileceğinizden su ve enerji tasarrufu sağlar.
· Boyalı su kanala atılmadığından çevre dostudur.
· Sağlığınızı etkileyecek hiçbir zararlı kimyasal madde içermez.
· %100 doğaldır.
Kullanım Şekli
· Çamaşırlarınızı renkli ve beyaz ayırımı yapmadan makinenize yerleştiriniz.
· Çamaşırlarınızın üzerine FIXOS’u koyununz.
· Deterjanınızı ekleyip makinenizi çalıştırınız.
· FIXOS’u her sıcaklıkta kullanabilirsiniz.
· Yıkama işleminden sonra FIXOS’u çıkartıp sonraki kullanımlar için ayırınız. Rengi, çamaşır makinasında boyasını salan çamaşırların boyasını üzerine çekeceğinden değişecek ve zamanla koyulaşacaktır. Çevresinde bulunan dikişin rengine geldiğinde bu bezi toz bezi olarak kullanabilirsiniz.
 Sonuç
· Çamaşırlarınızı makineden çıkardığınızda renklerinin birbirlerine karışmadıklarını göreceksiniz.





Kampanyamıza gelince
Kampanya sonunda 2 kişi hediye kazanacak olup hediyelerimiz 1 adet saltywasher ve 1 adet fixos

Kampanya şartları
İzleyicim değilseniz izleyicim olmanız
Sitemize üye olmanız https://www.saltysardine.com/
Kampanyamızı duyurup buraya ad soyad ve mail adreslerinizle birlikte not olarak bırakmanız
Kargo değerli firmamıza ait olup son katılım 10 şubat

24 Ocak 2011 Pazartesi

birmutfak.com kampanya sonucu

sevgili dostalarım birmutfak.com ile yapmış olduğumuz kampanyamız sona erdi kampanya çekilişini değerli firmamız yaptı

http://www.birmutfak.com/ Sitemize İlginizden dolayı çok teşekkür ederiz. Söz verdiğimiz gibi çekilişimiz yapıldı, kazananlara hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın !
Levent Us  ve Emel Ateş, http://www.birmutfak.com'dan/ SoftBowl 6'lı Silikon Muffin Kalıbı Kazandılar, Hayırlı Olsun, Kargo Adresinizi info@birmutfak.com a gönderiniz.
Sariya Atasever , Tüm Nehir Ürünlerinde Kullanabileceği %10'luk indirim kuponu kazanmıştır, kupon kodu mail adresine gönderilmiştir. (sariya25@gmail.com)

kazananları kutluyorum yeni kampanyalarda görüşmek dileği ile
sevgilerimle

BİNBİRMARKA.COM TR DE ZAYIFALAMA ÜRÜNLERİ

sevgili dostlarım binbir marka com tr ile yapmış olduğumuz kampanyamız sona erdi ancak sizlere sitemizi tanıtmaya devam edeceğim. sitemizde her türlü ürünü uygun fiyat garantisi ile bulabilirisniz sizlere tanıtmak istediğim ürün kış aylarında çok fazla kilo aldım acil zayıfalamam lazım diyet yapamıyorum diyenlere özel bir ürün

hCG Damla Zayıflamaya Yardımcı Kargo BEDAVA!

Kilo vermeye yardımcı ürünler www.binbirmarka.com.tr stoklarında sipariş hattı: 0216 307 70 00 

hCG damla 1'den fazla aldığınızda ekonomik fiyatlarla Seçenekler bölümüzde bulunmaktadır. Kaç adet hCG damla alırsanız alın KARGO BEDAVA....

hCG Damla Hakkında?
hCG Damla Amerika’da Dr.Simeons tarafından bulunan bir formülün bitkisel karışıma gelmiş halidir.
hCG Damla kilo kontrolüne yardımcı ürün olarak satılmaktadır.
Bunun yanında vücut direncinizi korumaya yardımcı olarak gün içerisinde yemek yemeseniz bile enerjinizde destek sağlamaya yardımcı olarak yan etkisiz bir formül içerir.
Klinik olarak birçok testten başarılı sonuçlar ile geçen hCG Damla Amerika'da adından sıkça söz ettirmektedir. Bu durumun birçok nedenlerinden bir tanesi ise diğer ürünler gibi vücudunuzun dengesini bozmadan, metabolizmanızın hızını kontrol altına almadan size etkisini göstermesidir. Bu sayede boş yere metabolizmanızın yorulmasını engellemiş oluyorsunuz. Bu durum diğer birçok üründen hCG Damlayı farklı kılmaktadır.

Damla olmasının etkisi ile birlikte tükürük bezlerinizden vücudunuza karışarak kısa zamanda etkisini göstermektedir. Bu sayede vücudunuza ve sindirim organlarınıza herhangi bir zarar vermemektedir. İşte bu yüzden Amerika'da bu konuda ilk tercih edilen ürünler arasına girmiştir.

HCG ilk zamanlar çıktığında iğne olarak satışı yapılmaktaydı. Bu şekilde hem günde birkaç kez vücudunuza iğne vurmak zorunda kaldığınız gibi tonlarca para harcamanız gerekmekteydi. Değiştirilen ve daha da güçlenen formülü ile damla haline dönüştürülen hCG hem kullanımı hem de etkisi ile çok başarılı olmayı hak etti. Bu nedenlerin birleşmesi ile birlikte dünya üzerinde etkili yöntem olarak yerini almayı başardı.

İnsanların tercih sıralamasında ilk sıralarda tercih ettiği
hCG Damla işte bu nedenlerden dolayı diğer ürünlerden kendini ayrı tutulmasına neden olmuştur.

hCG damlanın diğer ürünlerden farkı nedir?
hCG damlasının diğer ürünlerden en büyük farkı kapsül veya hap olmamasıdır. Ama en önemli özelliği diğer zayıflama ürünleri gibi vücudunuzun dengesini ve metabolizmanızı bozmaz. Artık kilo verirken sinirli olmayacaksınız. Baş dönmesi gibi terleme gibi yan etkilerle kendinizi üzmeyeceksiniz.

hCG damlanı içeriği Nedir?

hCG Damla içeriğinde L-Carnithine, Ornithine, Vitamin B6, Vitamin B12 ve bunlarla birlikte mineralli arıtılmış su bulunmaktadır. Bu maddelerin tamamı bitkiseldir. Kısa açıklayacak olursak bu maddeler;

L-Carnitine: Vücudunuzda ki yağların erimesinde yardımcı bir maddedir.

Ornithine: Kas dokularının güçlenmesi ve gelişmesine yardımcı bir maddedir.

B6 Vitamini: Tıpta diyet yapan kişilerin kullanılması tavsiye edilen bir maddedir. B6 vitamini uykusuzluk probleminin azalmasına, sindirim sisteminin düzenli olarak çalışmasına, ruh durumunun iyi olmasına gibi konularda yardımcı bir maddedir.

B12 Vitamini: Bu vitamin hayvansal yiyeceklerde yoğun bir şekilde bulunmaktadır. Diyet yaptığınız dönemlerde genellikle bitkisel yiyecekler tüketeceğiniz için hayvansal vitaminlerden eksik kalmaktasınız, Vitamin B12 ile hayvansal yiyeceklerden almanız gereken vitamini sağlamak amacı ile tavsiye edilmektedir.

Hcg Damla Etkisi Nedir?
hCG damla metabolizmanızı etki altına almadan, metabolizmanızın hızı ile oynamadan etki göstermektedir. Bu şekilde hem metabolizmanızı gereğinden fazla çalıştırmamış ve vücudunuzun yorgun düşmesini önlemiş olmasına yardımcı olursunuz.

hCG damla etki süresi Nedir?
Kullanılmaya başladığından itibaren İlk 3 gün vücudunuzun hazırlanmasını sağlar. Sonraki 7 gün boyunca vücudunuzla etkileşimlere başlayarak; daha sonraki 30 günde ise içerdiği güçlü formül ve vücudunuza yaptığı etkiyi gözle görülür ve ölçülebilir şekilde hissetmenize yardımcı olur.

hCG damlası ile vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olarak enerjiye dönüşmesinde büyük rol oynar. Obezite tedavilerinde tıbbi yaklaşımlı temel esas; vücuttaki su ve protein kaybını engellenmesine, yağların eritilmesine yardımcı olmaktır. Bu yaklaşımın neticelerini içinde barındıran bu yeni yöntem, obezite tedavisine yardımcı en çok tercih edilen ve en son yöntemdir denilebilir.

hCG Damla Kullanım Şekli?
Kullanımı oldukça basit olan hCG Damlayı; Sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 defa aç karnına 10 damla damlatıyorsunuz. Damlatıldıktan sonra dilinizin altında ortalama 30 saniye kadar bekletip yutuyorsunuz. Bu işlemden sonra yaklaşık 30 dakika boyunca yemiyor ve içmiyoruz. HCG Damla 40 günlük kür olarak kullanılmaktadır.

Bir şişe ortalama 40 günlük kullanımın için yeterlidir. Kullanım sırasında 1 kür bittikten sonra 5 günlük bir ara vermeniz vücudunuzun ikinci küre hazırlanmasını sağlayacaktır. İki kür arasında 5 günlük bir dinlenme sonrasında 2. küre başlayabilirsiniz. Bu şekilde vücudunuzda daha da güçlü bir etki gösterecektir.

Uyarılar
%100 bitkisel bir formülden oluşması herhangi bir yan etki yapmamaktadır. Bu güne kadar herhangi bir yan etkisi görülmemiştir.
Hamile ve emziren bayanların kullanmaması tavsiye edilmektedir. 9 yaş ve üzeri çocuklarda ise doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.

Diyet ve Zayıflamayla ilgili Tavsiyelerimiz:
1- pirinç pilavı yerine bulgur pilavı
2- beyaz ekmek yerine çavdar veya kepek ekmeği
3- doğal olmayan içecekler içilmeyecek
4- hamur türü yemeklerden uzak durulacak
5- diğer her şeyi yemek serbest ve herhangi bir kısıtlama yoktur.

aradığınız her şey için sitemize bakmayı unutmayın http://www.binbirmarka.com.tr/

14 Şubat, Bu kez aşkı sen anlat!

Sevgili arkadaşlar P.D.J açık parfümden sizlere yine harika bir kampanya var sevgililer gününe özel bu kampanyada tam 10 kişi 1er adet parfüm kazanacak.kampanya şartlarına geçmeden önce firmamızı tanıyalım

P.D.J PARFUMS HAKKINDA
Firmamız P.D.J P A R F U M S 2001 yılı Kasımın dan bu yana açık parfüm sektöründe yer edinmiş; tamamen natural olan ürünlerini Türkiye'nin dışında Balkanlar, Azerbaycan, Irak, İran ve Rusya ya da satışa sunmuş, gün geçtikçe gelişen açık parfüm sektöründe yeniliklere imza atmış bir kuruluştur.
Üretmiş olduğumuz ürünlerin hammaddelerini (çiçek özleri, esanslar) İsviçre ve Fransa dan ithal eden firmamız, üretim safhasında da T.C Sağlık Bakanlığı standartlarına uyulmuş, gelişen teknolojinin tüm imkanlarından faydalanılmıştır.
Vizyonumuz…

Üretilebilecek en üst düzey kalitede ürün üretmek ve tüketicinin beğenisini kazanabilmek. Tüketicinin ödediği meblanın karşılığını verebilmek, takdirini kazanmak.
Kazanılan her tüketici her birey, kurumumuz adına sektörde markamızı en yükseğe taşıyacak mesai arkadaşımızdır.

Hedefimiz…

Türkiye ve çalışmakta olduğumuz komşu ülkelerde ürünlerimizi tüketiciye sunabilecek en üst düzey mağazaları açabilmek, parfüm kullanıcısı her bireye P.D.J P A R F U M S 'ü ulaştırabilmek.

Bu hedef üzerinde tüketiciyle aramızda olan bayilerimizin kar marjını en üst safhada tutabilmek.
www.pdjacikparfum.com



Kampanya'ya katılmak için yapılması gerekenler;


 adresine girmek ve 'iletişim' bölümünden firmanın e-posta listesine firmanın yenilik ve kampanyalarından haberdar olmanız amacıyla 'e-posta adresinizi' yazmak

 2- Firmanın facebook hayran sayfasına girmek, sayfayı beğenmek, tüm arkadaşlara beğenmeleri için davet yollamak, sayfada bulunan fotoğrafları beğenmek ve firmanın facebook sayfasına olabildiğince aktif bir katılım sağlamak!



3- Firmanın facebook hayran sayfasında 'notlar' bölümündeki 'Peki yas ize göre aşk nedir?' sorusuna en güzel cevabı vermek.

4- Bütün bu işlemler yapıldıktan sonra kampanyaya katılmak için en önemli adım olarak pdjparfums@hotmail.com adresine facebook'daki ad ve soyadınızı ve kampanya adını yazarak gönderiniz. (örnek: "14 Şubat, bu kez aşkı sen anlat!" adlı kampanyanıza katıldım, facebooktaki kullanıcı adım Ahmet Özçelik. Teşekkür ederim.)

Kazananların belirlenmesi & Ödül  : P.D.J PARFUMS markasının hayran sayfasındaki "Peki ya size göre aşk nedir?" sorusuna en güzel 10 cevabı veren 10 arkadaşımıza birer parfüm! Kampanya sonuçları firmanın Facebook Hayran sayfasında ( facebook.com/pdjparfums ) yukarıda belirtilen tarihte firma tarafından açıklanacaktır. Kargo ücreti kazanan arkadaşlarımıza aittir. Tahmini olarak 5 - 6 TL kargo ücreti tutacaktır.

Kampanya 24 ocakta başlayıp 12 şubatta son bulacaktır.


22 Ocak 2011 Cumartesi

Kars Pazarı kampanya sonucu

kampanyamıza 86 yorum bırakılmış olup 1yorum geçersizdir katılımcı listesi 85 kişi dir
1cicikan
 2KUMRAL28
3ereknur
4dilekaygun
5cangz
6kmp hippie
7ece
 8mehpare01
 9Funny Me
10dilekdidi
11kampanya da nasip işi
12yağmurvil
 13aylin
 14tugba_
 15senem
 16nilüfer
17 zeynep78
18 ESRA ERGEN
 19özgebartın
20 paşam41
 21agonya82
 22OfluHeal
 23Jasmin
 24yasemoskan
 25SEMA
 26sabuncu
27ESMANUR
 28Çılgın Eltiler
 29Vanilya
30limonlucheesecak l
31Mavi Boncuk
 32es_rachel8
 33su perisi
 34Berna
 35Gizemli Tosbaga
 36Gamzeli81
 37resmertuy
38 Balkabağimm
39 Esmer
 40MOR TAKİP
 41MevsimSonbahar
42kader86
43gülcan
 44Ageyle Annesi
45sevda
46nurten
47gazbent
 48Makyajsubject
 49aslıhan
50 gülirana
 51Çikolataci Dede
 52Meryemmm
 53 TURUNCU PASTAQ
54zeytindalı
 55narinim
 56Perihan
 57atma özdemir
58 frezya
 59beyaz güvercin
60Meral
61xcelis
 62RANA
 63mukaddes
64TAHİNLİKURABİYECİ
 65ayşemm
66 nilgün
67Neşe Kılavuz
68kampanyasever19
69Adı Türkan
70gamzelihayat
71deniz öz
 72özgür can
 73Selcuk Özten
74sariya atasever
 75meryem orhan
 76ozlem32
 77Melek
 78MaviPatikler.
79aburak24
 80sedadem
 81bahriye
 82BEGÜM KANDIR.
83tülay
84 damla
 85Handan

kampanyamızda 1er kilo kars kaşarı kazanan 2kişi
  5
11
kazanan arkadaşlar 5 ve 11 numaralı yorum sahipleri cangz ve kampanyada nasip işi olmuştur. kendilerini tebrik ediyor ve iletişim bilgilerini incisergok@gmail.com adresine bekliyorum
sevgiler

Binbirmarka.com kampanya sonucu

Kampanyamıza 53 yorum bırakılmış olup hepsi geçerlidir katılımcı listesi

1zeynep78
 2agonya82
 3resmertuy
 4ece
 5cangz
6 Yüksel
7Çılgın Eltiler
 8mehpare01
 9nilgün
 10nemakurucay
11 ppelin.77
 12xcelis
13fatma özdemir
14 kampanyafy
 15levent
 16glh_n
17 gülirana
18 Sheesma
19kadinlarla bizbize
 20dilekdidi
 21KUMRAL28
 22petunya
 23Gizemli
24Neşe Kılavuz
 25ESRA ERGEN
 26SEMA
 27kampanya da nasip işi
 28Makyajsubject
 29paşam41
 30eda
 31Berna
 32aslıhan
 33bahriye
34yasemoskan
 35açelya yılmaz (pretemagna
36lia
37kmp hippie
38gülcan
39ÖZLEM
40gulbin_arikan
41 beyaz güvercin
42deniz
43 nuray.uzunc
 44sevda
 45IRMAK
 46sonugurum_naz
 47ay ısıgım
 48ayşemm
 49Yasemin Lival
50 sedef olmez
 51Gamzeli81
 52BEGÜM KANDIR
53 frezya

kampanya sonucunda kazanan kişi   12
kazanan 12 nolu yorum sahibi xcelis olmuştur. kendisini tebrik ediyorum bilgilerini incisergok@gmail.com adresine bekliyorum.
sevgilerimle

21 Ocak 2011 Cuma

DÜNYACA ÜNLÜ BİR MARKA DAYMOD' DAN SADECE SİZE ÖZEL


Sevgili dostlarım yeni kampanyamızda dünyaca ünlü bir marka ile çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum. Kampanyada bize destek veren firmamıza buradan da teşekkürlerimi sunuyorum. Kampanyamıza geçmeden önce aslında hepinizin yakından tanıdığı  modanın ilklerini yakalayan firmamızı kısaca tanıtmak istiyorum

DAYMOD Çorap 1984 yılında Uğur Çorap adıyla kurulmuş olup, faaliyetlerini çorap ve iç çamaşırı alanlarında sürdürmüştür. İlk yıllarda iç piyasadaki üreticilerin mallarını mağazalarında pazarlayan firma, ilerleyen yıllarda İtalya, Fransa gibi modanın trendlerini belirleyen ülkelerden son moda ürünleri müşterisiyle buluşturmuştur.

1991 yılında ithal ettiği ürünleri, kendi mağazalarının yanı sıra Türkiye pazarındaki diğer büyük mağaza zincirleri aracılığı ile pazarlama yolunu seçen firma, 2000 yılına gelindiğinde ithal çorap pazarının lider kuruluşlarından biri olmuştur. Müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazesi sunmayı amaçlayan firma, 2002 yılında kendi tam entegre fabrikasını kurmuştur. İlk etapta pamuklu soket ve külotlu çorap ürün guruplarıyla üretime başlayan firma, kısa süre içinde ince naylon külotlu çorap üretimine geçmiş ve ürün çeşitliliğini arttırmıştır. 2009 yılı itibari ile Daymod Çorap yıllık 13 milyon adetlik üretimi ile Ortadoğu'dan  Avrupa'ya , Batı Asya'dan Afrika'ya kadar ihracaat yapmaktadır.
Üretimin tüm aşamaları tam otomatik makinelerde, her aşamada kalite kontrol 
görevlilerinin kontrolünde ve yüksek teknoloji cihazlarla gerçekleştirilmektedir. Bu hem daha kaliteli mal üretimini sağlamakta, hem de tüketici taleplerine daha hızlı cevap verilmesine olanak tanımaktadır.
DAYMOD Çorap ürettiği tüm ürünlerinde dünyanın en kaliteli sentetik iplik üreticileriyle çalışır. Kullanılan elyafın kalitesi ürünlerimizin uzun ömürlü ve daima ilk günkü gibi rahat olmasını sağlamaktadır.

DAYMOD Çorap; yüksek kalitedeki hammaddeyi, yenilikçi moda anlayışıyla şekillendirip , yeni nesil modayı ayaklarınıza getiriyor.


Ürün yelpazesi çok geniş olan
Türkiye' nin en büyük kadın çorabı üreticilerinden biri olan Daymod' la çekici olun desenli olun, hayatın her sahnesinde DAYMOD' lu olun! Sloganımızla birlikte sizin için seçtiğim ürünler





Bunlar ve daha fazlası için sitemizi ziyaret edin
Kampanyamıza gelince

Kampanyamız 15 gün sürecek olup kampanya sonunda kazanan firmamızdan dilediği ürünü hiçbir ücret ödemeden alacaktır.

Kampanya şartları

1-izleyicim olmanız
3-kampanyayı duyurup buraya not olarak bırakmanız

19 Ocak 2011 Çarşamba

ALIŞVERİŞTEKİ ZERAFET ZÜCCACİYECİ. NET TEN HEDİYEMİZ VAR

Sevgili dostlarım işte size harika bir site daha alışverişteki zerafet anlayışıyla hizmet veren Zücaciyeci. Net ile kampanyamıza geçmeden önce sizlere sitemizden bahsetmek istiyorum.
Zücaciyeci .net eviniz için gerekli tüm ürünleri bulabileceğiniz kampanyalar sayesinde ihtiyaçlarınızı uygun fiyata karşılayabileceğiniz bir site.


Sitemizde
Mutfak gereçleri,elektrikli ev aletleri, banyo aksesuarları, yatak odası aksesuarları ,salon aksesuarları. Çeyizlik setler,deri aksesuarları ve de ihtiyacınız olan tüm ürünleri istediğiniz tüm markaları  bulabilirsiniz.

 Şu anda sitemizde pek çok ürün 2011 e özel indirim fırsatı ile nerdeyse yarı fiyatından uyguna satılmaktadır. Bu ürünleri kaçırmamanız için sitemizi muhakkak ziyaret edin. Ayrıca sitemizde kredi kartına uygun ödeme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz Sitemizden sizin için seçtiklerim


Kampanyamıza gelince
15 gün sürecek kampanyamız sonunda katılımcılardan 1kişiye bu harika abajur hediyemiz olacaktır.



Kampanya şartları
1-     izleyicim değilseniz izleyicim olmanız
2-     sitemize http://www.zuccaciyeci.net/index.php?do=members/signup üye olmanız ve herhangi iki ürüne yorum yapmanız
3-     facebook sayfasına katılıp arkadaşlarınıza önermeniz http://www.facebook.com/group.php?gid=134427736373
4-     kampanyayı duyurup buraya mail adreslerinizle birlikte not olarak bırakmanız
kargo değerli firmamıza aittir.

GÜLÜMSETEN HEDİYE KAMPANYAMIZ...

Sevgili dostlarım yeni bir kampanya ile karşınızdayım. Eminim bu kampanyamıza bayılacaksınız. Çünkü ben bayıldım. Kampanya da bize destek veren GÜLÜMSE blogunun sahibi Gül hanıma tekrardan teşekkür etmek istiyorum.GÜLÜMSE bloğunu bebekler için eğlenceli hediyelikler ararken gördüm ve de yazmış olduğu yazı beni çok etkiledi

Bir AŞK gülümsemeyle başlar, öpücükle devam eder ve bir nikahla ölümsüzleşir...ardından bir bebek ..ağlayarak gelir ama hayatınıza neşe katar....Mutlu günlerinizde hep GÜL'ÜMSE meniz dileği ile..:)

Bundan daha güzel bir dilek olamaz herhalde bir anne olarak oğlumun doğmasıyla birlikte benimde hayatıma nasıl neşe kattığını ve de en üzgün anlarımda  bile beni nasıl gülümsettiğini düşündüm . ardından gül hanımın bloğunu incelediğimde ona hayran oldum çünkü yaptığı ürünler gerçekten harikalar el emeği göz nuru  bu kadar güzel düşünen bu kadar güzel ürünleri olan birini tanıtmaktan büyük bir onur duydum. Gül hanımın yaptıklarını incelediğinizde inanın sizde benim gibi çok beğeneceksiniz ayrıca bebekleriniz için sevdikleriniz için bu güzel ürünlerden sipariş verebilirsiniz. işte benim bayıldığım ürünlerden  bazıları





Kampanyamıza gelince
15 gün sürecek kampanya mız sonunda katılımcılardan bir kişiye harika bebek buzdolabı magnetleri hediye aşağıdaki resimdekiler hediyemiz için örnektir.



kampanya şartları
1-izleyicim değilseniz izleyicim olmanız

2-gül hanımın bloğunu izlemeye alıp beğendiğiniz bir ürüne yorum yapmanız

3-kampanyayı duyurup buraya mail adresinizle birlikte not olarak bırakmanız

son katılım 5 şubat
bol şans

18 Ocak 2011 Salı

NATURAL AHŞAP OYUNCAKTAN HEDİYEMİZ VAR

Sevgili blog izleyicilerim yeni kampanyamızda sizlere bebekleriniz için harika bir kampanya düzenledik. Kampanyamızda destek veren sevgili
  http://www.ahsapoyuncakci.com/ sitesinden arda beye teşekkürlerimi sunuyorum.

Biliyorsunuz ki bende 2 yaşında bir çocuk sahibi anneyim bu nedenle oğluma oyuncak alırken onun için zararsız ve de faydalı olanları seçmeye çalışıyorum. Yakın zamanda özellikle çin den getirilen çoğu oyuncağın içinde ilerde kanser olmaya sebep verecek pek çok madde keşfedilmiştir. B u nedenle çocuklarımızın yediklerine içtiklerine dikkat ederken oynadığı oyuncaklarında güvenli olmasına dikkat etmeliyiz. sizlere bahsetmek istediğim


 2004 yılından beri ahşap oyuncak üretmekte olup Oyuncaklarda kayın ve gürgen ağacı kullanmakta
Boyaları  ve vernikleriDIN EN 71 standartlarında olup zehir içermemektedir. Oyuncaklarda bakteri oluşumuna izin vermez. Çocuklar için güvenlidir.

Atölyemizden sizin için seçtiğim birkaç ürün


Bunlar ve daha fazlası için sitemizi ziyaret edin


Kampanyamıza gelince 1 hafta sürecek kampanyamızda 1 kişiye kargo değerli atölyemize ait olmak üzere resimdeki oyuncak hediye edilecektir. 2. hafta kampanyamızda yine 1kişiye farklı bir hediyemiz olacaktır.

Kampanya şartları
Kampanyada hiçbir şartımız olmayıp sadece buraya katıldım ad soyad ve mail adresinizle katıldım diye not bırakmanız yeterlidir.