EN İYİ MARKALAR SADECE SİZİN İÇİN BURADA kalite YENİ MARKALARLA TANIŞMA FIRSATI HER AY BİNLERCE HEDİYE SİZLERLE

 

24 Ocak 2011 Pazartesi

BİNBİRMARKA.COM TR DE ZAYIFALAMA ÜRÜNLERİ

sevgili dostlarım binbir marka com tr ile yapmış olduğumuz kampanyamız sona erdi ancak sizlere sitemizi tanıtmaya devam edeceğim. sitemizde her türlü ürünü uygun fiyat garantisi ile bulabilirisniz sizlere tanıtmak istediğim ürün kış aylarında çok fazla kilo aldım acil zayıfalamam lazım diyet yapamıyorum diyenlere özel bir ürün

hCG Damla Zayıflamaya Yardımcı Kargo BEDAVA!

Kilo vermeye yardımcı ürünler www.binbirmarka.com.tr stoklarında sipariş hattı: 0216 307 70 00 

hCG damla 1'den fazla aldığınızda ekonomik fiyatlarla Seçenekler bölümüzde bulunmaktadır. Kaç adet hCG damla alırsanız alın KARGO BEDAVA....

hCG Damla Hakkında?
hCG Damla Amerika’da Dr.Simeons tarafından bulunan bir formülün bitkisel karışıma gelmiş halidir.
hCG Damla kilo kontrolüne yardımcı ürün olarak satılmaktadır.
Bunun yanında vücut direncinizi korumaya yardımcı olarak gün içerisinde yemek yemeseniz bile enerjinizde destek sağlamaya yardımcı olarak yan etkisiz bir formül içerir.
Klinik olarak birçok testten başarılı sonuçlar ile geçen hCG Damla Amerika'da adından sıkça söz ettirmektedir. Bu durumun birçok nedenlerinden bir tanesi ise diğer ürünler gibi vücudunuzun dengesini bozmadan, metabolizmanızın hızını kontrol altına almadan size etkisini göstermesidir. Bu sayede boş yere metabolizmanızın yorulmasını engellemiş oluyorsunuz. Bu durum diğer birçok üründen hCG Damlayı farklı kılmaktadır.

Damla olmasının etkisi ile birlikte tükürük bezlerinizden vücudunuza karışarak kısa zamanda etkisini göstermektedir. Bu sayede vücudunuza ve sindirim organlarınıza herhangi bir zarar vermemektedir. İşte bu yüzden Amerika'da bu konuda ilk tercih edilen ürünler arasına girmiştir.

HCG ilk zamanlar çıktığında iğne olarak satışı yapılmaktaydı. Bu şekilde hem günde birkaç kez vücudunuza iğne vurmak zorunda kaldığınız gibi tonlarca para harcamanız gerekmekteydi. Değiştirilen ve daha da güçlenen formülü ile damla haline dönüştürülen hCG hem kullanımı hem de etkisi ile çok başarılı olmayı hak etti. Bu nedenlerin birleşmesi ile birlikte dünya üzerinde etkili yöntem olarak yerini almayı başardı.

İnsanların tercih sıralamasında ilk sıralarda tercih ettiği
hCG Damla işte bu nedenlerden dolayı diğer ürünlerden kendini ayrı tutulmasına neden olmuştur.

hCG damlanın diğer ürünlerden farkı nedir?
hCG damlasının diğer ürünlerden en büyük farkı kapsül veya hap olmamasıdır. Ama en önemli özelliği diğer zayıflama ürünleri gibi vücudunuzun dengesini ve metabolizmanızı bozmaz. Artık kilo verirken sinirli olmayacaksınız. Baş dönmesi gibi terleme gibi yan etkilerle kendinizi üzmeyeceksiniz.

hCG damlanı içeriği Nedir?

hCG Damla içeriğinde L-Carnithine, Ornithine, Vitamin B6, Vitamin B12 ve bunlarla birlikte mineralli arıtılmış su bulunmaktadır. Bu maddelerin tamamı bitkiseldir. Kısa açıklayacak olursak bu maddeler;

L-Carnitine: Vücudunuzda ki yağların erimesinde yardımcı bir maddedir.

Ornithine: Kas dokularının güçlenmesi ve gelişmesine yardımcı bir maddedir.

B6 Vitamini: Tıpta diyet yapan kişilerin kullanılması tavsiye edilen bir maddedir. B6 vitamini uykusuzluk probleminin azalmasına, sindirim sisteminin düzenli olarak çalışmasına, ruh durumunun iyi olmasına gibi konularda yardımcı bir maddedir.

B12 Vitamini: Bu vitamin hayvansal yiyeceklerde yoğun bir şekilde bulunmaktadır. Diyet yaptığınız dönemlerde genellikle bitkisel yiyecekler tüketeceğiniz için hayvansal vitaminlerden eksik kalmaktasınız, Vitamin B12 ile hayvansal yiyeceklerden almanız gereken vitamini sağlamak amacı ile tavsiye edilmektedir.

Hcg Damla Etkisi Nedir?
hCG damla metabolizmanızı etki altına almadan, metabolizmanızın hızı ile oynamadan etki göstermektedir. Bu şekilde hem metabolizmanızı gereğinden fazla çalıştırmamış ve vücudunuzun yorgun düşmesini önlemiş olmasına yardımcı olursunuz.

hCG damla etki süresi Nedir?
Kullanılmaya başladığından itibaren İlk 3 gün vücudunuzun hazırlanmasını sağlar. Sonraki 7 gün boyunca vücudunuzla etkileşimlere başlayarak; daha sonraki 30 günde ise içerdiği güçlü formül ve vücudunuza yaptığı etkiyi gözle görülür ve ölçülebilir şekilde hissetmenize yardımcı olur.

hCG damlası ile vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olarak enerjiye dönüşmesinde büyük rol oynar. Obezite tedavilerinde tıbbi yaklaşımlı temel esas; vücuttaki su ve protein kaybını engellenmesine, yağların eritilmesine yardımcı olmaktır. Bu yaklaşımın neticelerini içinde barındıran bu yeni yöntem, obezite tedavisine yardımcı en çok tercih edilen ve en son yöntemdir denilebilir.

hCG Damla Kullanım Şekli?
Kullanımı oldukça basit olan hCG Damlayı; Sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 defa aç karnına 10 damla damlatıyorsunuz. Damlatıldıktan sonra dilinizin altında ortalama 30 saniye kadar bekletip yutuyorsunuz. Bu işlemden sonra yaklaşık 30 dakika boyunca yemiyor ve içmiyoruz. HCG Damla 40 günlük kür olarak kullanılmaktadır.

Bir şişe ortalama 40 günlük kullanımın için yeterlidir. Kullanım sırasında 1 kür bittikten sonra 5 günlük bir ara vermeniz vücudunuzun ikinci küre hazırlanmasını sağlayacaktır. İki kür arasında 5 günlük bir dinlenme sonrasında 2. küre başlayabilirsiniz. Bu şekilde vücudunuzda daha da güçlü bir etki gösterecektir.

Uyarılar
%100 bitkisel bir formülden oluşması herhangi bir yan etki yapmamaktadır. Bu güne kadar herhangi bir yan etkisi görülmemiştir.
Hamile ve emziren bayanların kullanmaması tavsiye edilmektedir. 9 yaş ve üzeri çocuklarda ise doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.

Diyet ve Zayıflamayla ilgili Tavsiyelerimiz:
1- pirinç pilavı yerine bulgur pilavı
2- beyaz ekmek yerine çavdar veya kepek ekmeği
3- doğal olmayan içecekler içilmeyecek
4- hamur türü yemeklerden uzak durulacak
5- diğer her şeyi yemek serbest ve herhangi bir kısıtlama yoktur.

aradığınız her şey için sitemize bakmayı unutmayın http://www.binbirmarka.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder