EN İYİ MARKALAR SADECE SİZİN İÇİN BURADA kalite YENİ MARKALARLA TANIŞMA FIRSATI HER AY BİNLERCE HEDİYE SİZLERLE

 

21 Ocak 2014 Salı

ROOC BIÇAK

Değerli takipçilerim bugün sizleri güzel bir firma ile tanıştırmak isterim .öncelikle firmamızı tanıyalım http://www.rooc.com.tr/


Insanın yaşamını sürdürürken en temel ihtiyaçlarından biri olan kesici aletlerin öyküsü neredeyse insanoğlunun yaşam öyküsü ile beraber başlar. İcat edildiği günden bu yana şekli çok az değişerek günümüze kadar gelen ve insanın ilk çağlardan beri çok farklı amaç için kullandığı bıçak bugün mutfaklardaki rolü ile yaşamın içindedir.


Onbinlerce yıl öncesine dayanan bu öyküde Bıçak genel anlamda bir savaş aleti olarak görülerek günlük kullanımdaki asıl önemi gözardı edilmiş ev yaşamında hakettiği değeri bulamamıştır.


Bugünün modern hayatında insanın her alanında sahip olduğu seçenek çokluğu bütün ev ve mutfak gereçlerine yansımış olsa da bıçak konusunda sınırlı bir çerçevede kalınmıştır.


Ev yaşamı içinde hatta oluşturulan çeyiz setlerinde bile önem çatal-kaşık porselen takımlarına verilmiş, bıçak neredeyse yok sayılmış eksikler sonradan hatta son noktada belirli bir kalite aranmadan gelişi güzel tercihlerle giderilmiştir.


İşte kalite ve keskinliği ilk kez estetik ve dekoratif görünüm ile birleştirilerek tek hedefi müşteri olan ROOC markası, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımıyla tüm mutfaklara profesyonel kullanım rahatlığı getirerek, bu açığı kapatmak üzere yola çıkmıştır.


Türkiye'nin genç bıçak markası ROOC'un temel hedefi, tasarladığı bıçakların her mutfakta yer almasını sağlamaktadır. Bıçağın hak ettiği gerçek değeri ROOC markası ile bulacağınıza inanıyoruz.


Mutfak bizler için son derece önemli bir mekan olup mutfakta kullandığımız ürünlerinde kaliteli ve kullanımı kolay olması gerekiyor
Sizlerde kaliteli ürüne uygun fiyata sahip olmak isterseniz rooc bıçağın ürünlerine bir göz atın derim .








Bu ve daha farklı ürünler için sitemizin adresi
Ayrıca firmamız sosyal medya üzerinden takipçilerine harika hediyeler dağıtıyor şu anda devam eden iki kampanyaya da katılıp şansınızı deneyebilirsiniz https://www.facebook.com/roocbicak

Sevgililer günü kampanyası katılım linki
Beğen paylaş kampanyası katılım linki
Mutfakta sağlıklı yemekler için sağlıklı  ve kaliteli ürünleri kullanmanız dileğimle

Sevgiler… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder