EN İYİ MARKALAR SADECE SİZİN İÇİN BURADA kalite YENİ MARKALARLA TANIŞMA FIRSATI HER AY BİNLERCE HEDİYE SİZLERLE

 

30 Haziran 2014 Pazartesi

U’ fresh ile Ramazan ayında da harika tatlar keşfedin …

Değerli takipçilerim mübarek Ramazan ayının ilk günlerini yaşadığımız şu günlerde sizleri güzel bir firma ile tanıştırmak isterim.


U’ fresh markası ile öne çıkan Uğur Entegre Gıda Ltd. Şti, 1954 yılında dondurma makineleri imalatı ile ticarete başlayan ve günümüzde, yatırım yaptığı sektörlerde lider ve dünyada söz sahibi markalar yaratmayı başaran Uğur Şirketler Grubu’ nun son temsilcisidir. 2011 yılında Uğur Şirketler Grubu’nun çatısı altında, Nazilli Dallıca’da kurulan Uğur Entegre Gıda Ltd. Şti. , kurutulmuş gıda (sebze, meyve vb.) üretmek ve işlemek amacıyla 5000 m2’si kapalı alan olmak üzere, toplamda 18000 m2’lik alana sahip , Türkiye’ nin kapasite artırımına en uygun tesislerinden birini kurarak sektöre hızlı bir giriş yapmıştır. 2013 yılı başında ise, müşterilerinden gelen talepleri değerlendirerek ürün gruplarında stratejik bir değişikliğe gitmeye karar vermiş ve naturel olarak kurutulmuş incir ve kestane işleme faaliyetine geçiş yapmıştır.


Grup şirketlerinden Uğur Soğutma’ nın güvenli gıda saklama konusundaki 60 yılı bulan tecrübesiyle, Uğur Entegre Gıda Ltd. Şti. ,  U’ fresh markası ile sağlıklı, naturel şekilde kurutulmuş incir ve kestane ürünlerini tüketicilerine sunmaktadır. Yıllık 3000 ton üretim kapasitesiyle incir ve kestane işleme faaliyetine başlayan şirketimiz, son yaptığı yatırım faaliyetleriyle birlikte, önümüzdeki dönemler içerisinde kapasitesini yıllık 10000 ton a çıkarmayı hedeflemektedir.


Firmamız ve ürünleri hakkında daha geniş bilgi almak ve sipariş verebilmek için



 ayrıca firmamızın bana denemem amacıyla göndermiş olduğu kuru incirler hakikaten bu işte ne kadar ayrıcalıklı ve kaliteli bir firma olduklarının göstergesi tamamen tazeolan ürünler hiçbir katkı maddesi olmadan doğal yollardan hazırlanmış olup bence ramazan ayındada özellikle incir sofralarınızda lezzet harikası olarak yer bulacaktır . ayrıca firmamızın yine  www.birincirim.com sitesin  dende incir yemek ve tariflerine ulaşabilirsiniz




sevgi ve saygılarımla


9 yorum:

  1. gerçekten hepsi çok güzeller çok teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  2. güzel fikir paylaşım için teşekkürler bloğunuzu taibe aldım bende beklerim sevgiler:)

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. sitemizi nasıl ekleyebiliriz?

    YanıtlaSil
  4. İnciri seviyorum. Bu arada, son zamanlarda bu meyve ile yeni bir reçel tarifi buldum ve youtube video indir kullanarak indirdim

    YanıtlaSil
  5. incir ve incir reçeline bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  6. incir ve incir reçeline bayılıyorum.

    YanıtlaSil