EN İYİ MARKALAR SADECE SİZİN İÇİN BURADA kalite YENİ MARKALARLA TANIŞMA FIRSATI HER AY BİNLERCE HEDİYE SİZLERLE

 

24 Ocak 2011 Pazartesi

14 Şubat, Bu kez aşkı sen anlat!

Sevgili arkadaşlar P.D.J açık parfümden sizlere yine harika bir kampanya var sevgililer gününe özel bu kampanyada tam 10 kişi 1er adet parfüm kazanacak.kampanya şartlarına geçmeden önce firmamızı tanıyalım

P.D.J PARFUMS HAKKINDA
Firmamız P.D.J P A R F U M S 2001 yılı Kasımın dan bu yana açık parfüm sektöründe yer edinmiş; tamamen natural olan ürünlerini Türkiye'nin dışında Balkanlar, Azerbaycan, Irak, İran ve Rusya ya da satışa sunmuş, gün geçtikçe gelişen açık parfüm sektöründe yeniliklere imza atmış bir kuruluştur.
Üretmiş olduğumuz ürünlerin hammaddelerini (çiçek özleri, esanslar) İsviçre ve Fransa dan ithal eden firmamız, üretim safhasında da T.C Sağlık Bakanlığı standartlarına uyulmuş, gelişen teknolojinin tüm imkanlarından faydalanılmıştır.
Vizyonumuz…

Üretilebilecek en üst düzey kalitede ürün üretmek ve tüketicinin beğenisini kazanabilmek. Tüketicinin ödediği meblanın karşılığını verebilmek, takdirini kazanmak.
Kazanılan her tüketici her birey, kurumumuz adına sektörde markamızı en yükseğe taşıyacak mesai arkadaşımızdır.

Hedefimiz…

Türkiye ve çalışmakta olduğumuz komşu ülkelerde ürünlerimizi tüketiciye sunabilecek en üst düzey mağazaları açabilmek, parfüm kullanıcısı her bireye P.D.J P A R F U M S 'ü ulaştırabilmek.

Bu hedef üzerinde tüketiciyle aramızda olan bayilerimizin kar marjını en üst safhada tutabilmek.
www.pdjacikparfum.com



Kampanya'ya katılmak için yapılması gerekenler;


 adresine girmek ve 'iletişim' bölümünden firmanın e-posta listesine firmanın yenilik ve kampanyalarından haberdar olmanız amacıyla 'e-posta adresinizi' yazmak

 2- Firmanın facebook hayran sayfasına girmek, sayfayı beğenmek, tüm arkadaşlara beğenmeleri için davet yollamak, sayfada bulunan fotoğrafları beğenmek ve firmanın facebook sayfasına olabildiğince aktif bir katılım sağlamak!



3- Firmanın facebook hayran sayfasında 'notlar' bölümündeki 'Peki yas ize göre aşk nedir?' sorusuna en güzel cevabı vermek.

4- Bütün bu işlemler yapıldıktan sonra kampanyaya katılmak için en önemli adım olarak pdjparfums@hotmail.com adresine facebook'daki ad ve soyadınızı ve kampanya adını yazarak gönderiniz. (örnek: "14 Şubat, bu kez aşkı sen anlat!" adlı kampanyanıza katıldım, facebooktaki kullanıcı adım Ahmet Özçelik. Teşekkür ederim.)

Kazananların belirlenmesi & Ödül  : P.D.J PARFUMS markasının hayran sayfasındaki "Peki ya size göre aşk nedir?" sorusuna en güzel 10 cevabı veren 10 arkadaşımıza birer parfüm! Kampanya sonuçları firmanın Facebook Hayran sayfasında ( facebook.com/pdjparfums ) yukarıda belirtilen tarihte firma tarafından açıklanacaktır. Kargo ücreti kazanan arkadaşlarımıza aittir. Tahmini olarak 5 - 6 TL kargo ücreti tutacaktır.

Kampanya 24 ocakta başlayıp 12 şubatta son bulacaktır.


2 yorum:

  1. BEGÜM KANDIR24 Ocak, 2011 19:30

    TEK KELİMEYLE ŞAHANE,MÜKEMBEL,HARİKA BİR SİTENİZ VAR,HAYRANIM SİZE,VE SİTENİZE,BEN
    BEGÜM KANDIR.SİTENİZE ÜYE OLDUM,SAYFANIZI BEĞENDİM,150 ARKADAŞIMI KAMPANYANIZA DAVET ETTİM,
    FİRMANIZIN İSMİNİ,KAMPANYASINI RESİMLİ OLARAK FACEBOOK http://www.facebook.com/profile.php?id=100000759486128 LİNKİME EKLEDİM.SİTENİZE 50 ARKADAŞIMI ÜYE YAPTIRDIM.O MUHTEŞEM,MÜKEMBEL RESİMLİ KAMPANYANIZI FACEBOOKTA PAYLAŞTIM.KAMPANYA ŞARTLARINI TEK TEK YERİNE GETİRDİM.HARİKA,MÜKEMBEL,ŞAHANE HEDİYELERİNİZDEN KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUM.
    MAİL ADRESİM: begum_9876@hotmail.com

    YanıtlaSil